ontwerp-zonder-titel--11-2

Maaltijden

Verse groenten, een mals stukje vlees of volkoren pasta; elke dag koken onze professionele koks verse en gezonde  maaltijden die aansluiten bij het smaakpalet en de behoefte van de kinderen. Onze menu’s zijn zorgvuldig samengesteld door onze diëtisten en sluiten aan bij de richtlijnen van het Voedingscentrum. En natuurlijk houden we ook rekening met voedselallergieën of speciale dieetwensen van de kinderen op jouw kinderdagverblijf.

Voor onze kindvriendelijke gerechtjes houden wij uiteraard rekening met het gebruik van zout en kruiden. Bij het bereiden van de maaltijden beperken we dit tot een minimum. Witte pasta of witte rijst? Wij kiezen bewust voor pastagerechten op basis van volkoren granen en zilvervliesrijst!

Bij onze maaltijden staat kwaliteit en smaak altijd voorop. Alle ingrediënten komen van met zorg geselecteerde producenten en toeleveranciers. 

ontwerp-zonder-titel--12-1

Maaltijden voor elk dieet
Onze koks en diëtisten doen er alles aan om onze maaltijden af te stemmen op de wensen en behoeften van de kinderen binnen jouw kinderdagverblijf. Zijn er specifieke dieetvragen of zoek je oplossingen voor specifieke of complexe dieetvragen? Dan helpen onze diëtisten hier graag bij. Ook voor kinderen met speciale dieetwensen of een bepaalde geloofsovertuiging maken wij heerlijke maaltijden.

ontwerp-zonder-titel--13-1

Richtlijnen Kind en Gezin
Wat de hoeveelheden en samenstelling van de maaltijden betreft, volgen wij de richtlijnen van Kind&Gezin. Wij werken hiervoor nauw samen met productontwikkelaars en diëtisten. Ook voor advies omtrent voedselveiligheid, bewaar- en bereidingsinstructies is Eetkomeet er voor jou!

ontwerp-zonder-titel--14-1

Kwaliteitscontrole
De producten en toeleveranciers worden gecontroleerd op kwaliteit en productveiligheid. Bovendien zijn alle processen en producten FSSC 22000 Food gecertificeerd. Dit is één van de hoogst mogelijke certificeringen op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit. 

Voor ons hybride menu zijn de biologische maaltijdcomponenten Skal gecertificeerd. Dit betekent dat de bereiding van onze biologische maaltijdcomponenten voldoet aan de vastgestelde eisen voor de biologische productiemethode.

Daarnaast is Eetkomeet in het bezit van een Halal International Control certificaat. Dit houdt in dat er in onze keukens, naast de wettelijk geldende voorschriften, wordt gelet of de gebruikte producten en de bereidingswijze voldoen aan de halal richtlijnen.

nslagmolen---eetgemak---eetkomeet--20-mei-2021304--1-3

Ga mee op smaakavontuur

Ben jij benieuwd naar onze verse en gezonde maaltijden en wil je dit graag eens uitproberen op jouw kinderdagverblijf of BSO? Bestel dan vrijblijvend een gratis proefbox en ontdek de smaken van Eetkomeet.